مجموعه آموزشی راه رشد اهواز در سال1390 با تاسیس مرکز پیش دبستانی ودبستان کار خود را آغاز نمودو همچنان به فعالیت ادامه می دهد.موضوع فعالیت این مجموعه دوره های تحصیلی ابتدایی در دو بخش دخترانه و پسرانه است. ماهیت مجموعه ما، آموزشی و پرورشی است. ماموریت مجموعه پرورش انسان آگاه، بیدار و درنهایت دانشور است که جهان را معنایی تازه بخشد.
درباره ما
دبستان راه رشداهواز درراستای اهداف آموزش وپرورش به منظور ارتقای جایگاه نظام تعلیم وتربیت کشور وارزش ها وآرمان های مدیریت وکارکنان ،ضمن جلب همکاری ومشارکت اولیاء ماموریت خود را بدین گونه تعریف می کند: • ارتقای ارزش های دینی وملی • حفظ سلامت وتندرستی دانش آموزان • تأمین بهداشت روان وآموزش مهارت های زندگی • ارتقای فعالیت های آموزشی بامحوریت استقرارنظام نوین یاددهی –یادگیری وتوانمندساختن نیروی انسانی • ارتقای انگیزه های فرهنگی هنری
جشم انداز دبستان
مقررات مدرسه 1ـ حضور منظم و به موقع دانش¬ آموزان برای رسیدن به اهداف آموزشی، ضروری است. در صورت غیبت فرزندانمان لطفاً تا قبل از ساعت 9 مدرسه را در جریان قرار دهید. در صورت ابتلا به بیماری (خصوصاً بیماری¬های واگیردار) بهتر است دانش¬ آموز در منزل استراحت کرده و بعد از به دست آوردن سلامتی با ارایه¬ ی گواهی از پزشک به مدرسه برگردد. 2ـ دانش¬ آموزان موظف به پوشیدن لباس فرم هستند. در ساعت ورزش هم باید از لباس فرم ورزشی مدرسه استفاده کنند.
آیین نامه ومقررات دبستان
تعداد دانش آموزان
تعداد معلمان
تعداد کلاس
سرویس مدرسه
علم رباتیک با پیشرفت علم رباتیک در آینده ای نه چندان دور ،ربات ها کلیه امور محاسباتی و کارهای بدنی را به عهده خواهند گرفت و جایگزین نیروی انسانی خواهد شد. همانگونه که امروزه در بسیاری از خطوط تولید انواع خودرو ، دستگاههای برقی ، قطعات الکترونیک، اعضای مصنوعی بدن و دیگر صنایع شاهد بکارگیری علم رباتیک هستیم.موضوعی که در این بین اهمیت ویژه ای دارد این است که درک کنید فرزندانتان در کجای این داستان قرار دارند؟
دنیای امروزما که به شدت وبه سرعت هرچه تمامتر رو به پیشرفت است ،همیشه نیازمند ایده ها واستعدادهای تازه است.کودکان به خودی خود عاشق سرگرم شدن وبازی کردن هستند.اگر آنها در گوشه ای تنها بگذارید و اجازه بدهید با خود خلوت کنند،خواهید دید که با چند دوست خیالی در یک فضای ساختگی خود را سرگرم خواهند کرد،کودکی که ماشین اسباب بازی اش را به سرعت می راند و تصادف می کند و با ماشین دیگر که آمبولانس یا آتش نشانی است به کمکش می شتابد و پلیس نیز از راه می رسد و مساله را بررسی می کند…همه اینا در ذهن کودکتان به صورت یک تصویر ساختگی اما واضح جرقه می خورد و او آن صحنه را خلق می کند.کودک دیگری با مقداری مکعب و لُگو اقدام به ساختن آدم آهنی یا ماشین می کند و دخترکی که بجای عروسکش حرف می زند و می خندد و گریه می کند.